Masszázs - Zsirégető masszázs (beszélgetés)
Helló!
Nem tudom lehet e csak a masszázstól fogyni,az én véleményem szerint lehet.Bár jobb ha mellette mozogsz valamit és diétázol.Szerintem akkor biztos a siker.
Klassz lehet a zsírsejteket szétrobbantani, jó kék zöld az ember. Bár, lehet embere válogatja.....
És fogyott csak a masszázstól valaki?
Sziasztok!
Nekem is ajánlotta egy masszőr, hogy zsírégető masszázst csinál, ha már nem szoptatok, de azt mondta, hogy kék-lila leszek egy darabik. Nem merem bevállalni...még. De amit írt regina84, az tök jó!
Helló!
Hát igen olyan a bőröm hogy ha egy kicsit erősebben nyomják meg rögtön szineződik.De szerintem ez tipustól függ.A foltok elhanyagolhatók ha közben jól érzem magam masszirozás közben és még fogyok is.
Te is kékülsz-zöldülsz?
Sziasztok!
Várom a válaszod Edina.
Adri hogy érzed magad?
Mikor mész masszázsra legközelebb?
Szia Regina.
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Nekem is elég sokat kellene fogynom. 163cm és 83kg vagyok. Csináltam a 90 napos diétát is, nekem nem sikerült, csak 2 kg ment le. A * slimmel 2 hét alatt 5kg.
Lehet, hogy elkezdem a mazzsázst, majd írok.
Szia, Edina.
Szia Edina!
Én hetente 3 szor járok masszázsra,kb 3 hét alatt 6 kiló ment le.Igaz nekem volt miből.
A masszázs mellett én a 90 napossal diétázom.
Szerintem mindegy milyen diétát alkalmazol mellette csak tartsd be.
A zsirégetés fájdalmas de pár alkalom után már hozzá lehet szokni.
Majd tájékoztass kérlek hogy hogy ment.
Mindenkinek jó reggelt!
Szia Regina!
Szeretnék én is eljárni zsírégető masszázsra, de félek,hogy kidobom a pénzt fölöslegesen. Neked milyen eredménnyel zárult, és milyen diétát kell betartani? Várom gyors válaszod' Köszi,Edna.
Szia rika!
Nézzél szét Pécsen,szerintem vannak olcsóbb helyek is.
Először próbáld ki hogy milyen és ha tetszik akkor néha menj el.
Hát igen a zsirégetésen nehéz lenne aludni.
Szia Adri!
Milyen gyakran massziroznak?
A zsirégetést nem próbáltad?
El tudsz közbe lazulni?Én egész nap el tudnám viselni,te hogy vagy vele?
Sziasztok!
Most 68 kiló vagyok,tehát már csak egy 10-től kell megszabadulnom.
Megigértem magamnak ha szilveszterig legalább 8 kiló lemegy akkor jövöre elvégzek egy masszázstanfolyamot.
Holnap ujra megyek,már alig várom.
Mindenkinek szép napot!
Jó reggelt!
Szegedre.Egy alkalom 3000 Ft.Ebből 40 perc frissitő masszázs a többi zsírégetés.
Adri neked csak frissitő masszázst csináltak?
Szia!
Hová jársz és mennyibe kerül?
köszi
Szia Adri!
Hetente legalább háromszor,de ha jut rám időm akkor 4 szer.
A párom egyik legjobb barátjához járok,tanfolyamon végezte el már 6 éve.
Nekem használ a diéta mellett.
Ajánlom neked is
Szia szazala!
Nekem előbb 20 perces frissitő masszázs-al kezdenek aztán jön a zsírégetés,majd befejezésül ujra frissitő.
Az első pár alkalom kicsit fáj,de utána megszokja az ember és élvezi is.
Azért hogy fogyjunk egy kis fájdalom elviselhető.
Helló!
Próbáltátok már a zsírégető masszázst vagy a masszázs bármilyen formáját?
Én diéta mellett massziroztatom magam (frissitő és zsirégetőmasszázs és eddig 14 nap alatt majdnem 6 kilót fogytam)
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Erotikus masszázs, mint munka! Mit gondolsz róla?
- Zsírégető / cellulit masszázs!
- Zsírégető vákuumos masszázs
- Fogyasztó, zsírégető masszázsolaj, pakolás. Melyik a leghatékonyabb? Próbálta már valaki?
- Tud valaki esetleg Pesten ajánlani olyan szalont, ahol hölgy csinálja az alakformáló, zsírégető, zsírbontó masszázst?