Végleges szőrtelenítés (beszélgetés)
Hihetetlen, milyen butaságokat olvasok ezen a fórumon. :) Nekem 4-5 kezelés után (az egész testemet csináltattam), sehol nem nőtt vissza a szőr!!! Már első kezelés után is volt eredmény!
Mindenkinek az Alexandrin lézert ajánlom!!! Világszerte a legjobb.
:-)
Kolbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de jó tudni,hogy pasi vagy!!! Végre felfedted a nemed! kiváncsi voltam rád mindig! Bár a kolbi nicked sokat sejtet :P:P
őőőőőőőő nekem is azt mondták hogy ne csipeszeljek és ne gyantázzak! Én lézerre járok arcocskámmal! de mivel most jön a nyár őszig szünetelni fogok a lézerrel,mivel nyáron hamar lebarnul az orcám :) És mondd csak Drágám! honnan az információid?? Netán valami orvosféle lennél?
Nem tilos! Miért kell az állon lézeres szőrtelenítés után amilyen hamar csak lehet kihúzgálni a szőrt? Van válasz?
Kolbi, a férfi
Azt írtam „akár”.
Szőrtelenítés UTÁN pár napra akár gyantázhatja, akár borotválhatja, akár ki is csipeszelheti a szőrt. Lézeres, villanófényes szőrtelenítés ELŐTT csak kinövesztett szőrzettel lehet megjelenni. Testtájéktól függ, hogy mikortól nem lehet kihúzgálni a szőrt.
Példának okáért lézeres áll kezelés után kötelező a csipeszelés. Miért? Találós kérdés!
Amyrose: tényleg olyan helyre mentél, ahol országos láncolatként 1-2 napos betanítással dolgoznak „tudom is én kik” csajszik?
Arrival: ha 8-10 ipl kezelésen voltál, akkor már jól kilőhették a pigmentet, marad a sok világos szőrszál. Azokkal még sok bajod lesz!
Kolbi, a tanácsadó
Arrival: azért néhány hulló szőrszálat vártam volna - szerintem joggal :( (azt, hogy pihe-puha babapopsi lesz a hónaljamból, nyilván nem)
Egy, az országban több helyen is jelen levő szalonban voltam, gondoltam ha már ilyen sok helyen van szalon, rendelkeznek elég referenciával.
Tudom, mindenhol más gépeket használnak, és egyénfüggő is a dolog. De ezek alapján én egyáltalán nem lennék jó reklámarca (vagyis reklámhónalja :D ) az ipl technológiának :(
Elkeserítő, na :(
Jövő szerdán jár le a 2 hét, még reménykedek, hátha hullani kezd...
Hello Amyrose!
Az első alkalommal kell a legtöbb szőrszálnak kihullania! Ha nem jött ki 10 nap után semmi, nem is fog a későbbiekben.
Minél nagyobb egy villanófény gép kezelőfeje, annál rosszabb hatásfokkal dolgozik. Annál rosszabb az energiaeloszlása.
A kezelés után harmadnap bármit tehetsz a hónaljaddal, akár le is gyantázhatod.
A szőrtelenítésnél nagyon sok átverés van: kérdezz!
Kolbi
Elso alkalom utan ne varj semmit. Legalabb 8-10 alkalom kell.
En 6szor voltam, aztan visszanott az egesz.
Pedig egy hires londoni szalonban voltam.
IPL nem er semmit- sajat tapasztalat. Pedig nekem is tokeletes hozza allitolag a bor;szor kombinaciom....
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de vagy 10 oldalnyi hozzászólást visszaolvastam.
Én múlt héten szerdán voltam ipl-es hónaljszőrtelenítésen első alkalommal. Másfél hétig nem szabad leborotválni ugyebár, hogy ki tudjanak hullani a szálak. Hát nekem csak nem akarnak... :( De még bízok abban, hogy pár nap múlva meggondolják magukat :) Egyébként sötétbarna a szőr, és világos bőröm van. Viszont ha másfél hét után sem mozdul meg egy sem, akkor nem fogok ipl-re menni többet. Legalább pár szálnak hullania kellett volna már. Nem?
Így most - felkészülve arra, hogy nem lesz változás - elkezdtem nézegetni a lézeres szőrtelenítést. Megmondom őszintén, nagyon félek, hogy nagyon fog fájni.
Az ipl nem fájt, pici szúrás érzés, és melegség körülötte - nyilván egyénfüggő. Fura volt, hogy egy hónaljamra kb 8 villantás történt. Én azt hittem több. Dehát végülis kb 1x3-4 centis a feje a gépnek (ahogy már valaki korábban írta is)
Volt időszak, hogy epiláltam a hónaljamat, de azt nagyon nehéz volt kibírni, és sajnos mindig sebes lett, pedig elég drága és márkás epilátort használtam. Többet is kipróbáltam.
Na, gondoltam megosztom Veletek a tapasztalataimat, és infókat gyűjtök a hozzászólásokból :)
üdv: amy
Szia!
Ha gondolod, privátban írok majd részleteket. A lényeg az, hogy én örülök, hogy rászántam magam és elmentem a dokihoz. Mióta csinálom a diétát (no cukor és egyebek), lényegesen lassabban növekszik a szőröm a 'rendellenes' helyeken (comb, áll). Igaz, nem tartok be maradéktalanul minden utasítást, de a lényeget igen! Azt írtam, hogy nálam inzulinrezisztenciát állapítottak meg, és ez azzal jár(hat), hogy a hormonháztartás felborul és nekem a tesztoszteron volt magas. Novemberben jóval a felső határ felett volt, a februári vérvételkor pedig már határértéken belül!
Szóval hajrá!!! Én azóta jobban érzem magam, előtte már nagyon rágörcsöltem a szőrtémára.
Szia Fenevad!
Voltál endokrinológusnál? :)
En IPL-re jartam, kb. 7 alakalommal voltam az intim reszen, es mire vege lett a 7 alkalomnak, 80% visszanott :(
Szoval egyaltalan nem ajanlom. Pedig feher a borom, sotet a szorom, azt mondjak ez a legjobb kombinacio az IPL-hez.